Fiyat/Performans


Bilgisayar almaya karar verdiğiniz zaman, çevrenizdeki insanlar bu kararımızı duymaya görsünler...
Hemen çoğu kulaktan dolma "aman ha, şu olmazsa olmaz", "şu marka piyasanın en iyisi" vb. bilgilerle zaten karışık olan kafanızı daha da karıştıracaklar ve kıt kanaat oluşturduğunuz bütçenizin artmasına katkıda bulunarak, cebinizde ekstra delik açılmasına sebep olacaklardır.

Bir oyun bilgisayarının sistem gereksinimleri ile bir ofis bilgisayarının sistem gereksinimleri ve dolayısıyla fiyatları arasında uçurum olmasından daha doğal birşey olamaz. Fakat maalesef ülkemizde bilgisayar satıcılarının da katkısıyla bilinçsiz yapılan bilgisayar alışverişi dolayısıyla çoğu insan hayatı boyunca kullanmayacağı özelliklere sahip bilgisayarlara oldukça yüksek meblağlarda ödeme yapıyor.
Tablo çok iç açıcı olmamasına rağmen, son yıllarda ülkemizdeki bilgisayar tüketicisi de bilinçlenmeye başladı. Öncelikle bilgisayar dergileriyle hayatımıza giren ve donanım incelemeleri yapan internet siteleri yardımıyla yerini pekiştiren "Fiyat/Performans" kavramı da tüketicilerin ihtiyaçlarını sorgulamalarını ve bu doğrultuda alışveriş yapmalarını sağlayan bir kriter olmaya başladı.
Bu sitede de bu kavramdan yola çıkarak çeşitli ihtiyaçlara yönelik gerek sistem gerekse de güncel fiyat/performans oranı yüksek donanım önerileriyle, sizlere ihtiyaçlarınız doğrultusunda sistemler oluşturma yolunda rehberlik yapmaya çalışacağız.

Her zaman teknolojiyle kalın...

0 yorum: